Depilació amb cera

Què és?

La cera és una resina fosa que envolta el pèl i que ens permet eliminar-lo d’arrel. Es pot aplicar en gairebé totes les parts del cos i els seus efectes duren entre 2 i 4 setmanes. Per a obtenir un bon resultat, la longitud del pèl ha de tenir entre 3 i 4 mil·límetres.

Tipus de cera

Existeixen diferents ceres en el mercat, però les més populars són la cera calenta i la de baixa fusió (roll-*on).

La cera calenta és més eficaç perquè la calor obre el fol·licle i facilita l’extracció del pèl, en canvi, la de roll-*on és més fàcil d’aplicar i necessita tires de paper per a retirar-la.

Indicacions i precaucions

La cera està indicada en aquelles persones que desitgin una depilació més duradora, alhora que va afeblint el pèl i va sortint en menor quantitat.

No ha d’utilitzar-se en aquelles persones que pateixin de varices, problemes circulatoris greus, pell molt sensible, ferides obertes, dermatitis o infeccions.

En +QueSol disposem de totes dues opcions. A més, la nostra cera calenta 3G extrafilm té una temperatura de fusió més baixa, evitant així, el risc de cremades i els problemes amb les varius. Gràcies al seu alt contingut en Diòxid de Titani facilita la ràpida recuperació de la pell i la seva formulació permet eliminar tot el pèl d’una sola aplicació, evitant realitzar repassos.

*Si contractes tres o més zones 30% de descompte en tots el tractaments de Fotodepilació.

*Contractant un pack de 8 sessions tindràs un 50% de descompte en totes les zones. No acumulable a d’altres ofertes.

Fotodepilació

Què és?

La fotodepilació és l’eliminació del pèl mitjançant la llum. En el mercat disposem de dues tecnologies:

  • IPL: Llum Premuda Intensa
  • Làser: Ampliació de la llum per emissió estimulada de radiació
Quina diferència hi ha entre IPL i Làser?

La diferència principal entre elles és la longitud d’ona. En el cas de la IPL treballa amb un ampli espectre, la qual cosa permet tractar diferents tons de pell i gruixos de pèl. Per contra, el Làser emet un feix de llum concentrat pel qual la seva precisió és major per a un determinat color i gruix de pèl, però la seva versatilitat és menor.

Indicacions i precaucions

Encara que la fotodepilació no és un mètode absolut ni definitiu, sí que els seus resultats són de llarga durada pel que està indicat per a aquelles persones que vulguin eliminar el pèl per un temps prolongat.

Aquesta tècnica està contraindicada en aquelles persones que pateixin de varices, problemes circulatoris, fotosensibilitat o malalties de la pell com ara psoriasis, dermatitis o èczemes. Tampoc han de sotmetre’s al tractament les dones embarassades o lactants o si s’està prenent determinades medicacions.

Eliminació de borrissol ros, canudes o pèl residual i pells fosques

En general en aquests casos no es pot fer res, però en +QueSol disposem de Photobiologics un revolucionari sistema que combina la IPL amb actius fotodinàmics selectius que ens permet treballar a intensitats més baixes, amb el que podem tractar pells més fosques i a més, durant tot l’any.

Enviar
Necessites preguntar-nos alguna cosa?
Tens alguna consulta sobre els serveis i preus de + Que Sol? 🌞

Pregunta'ns i et respondrem al més aviat possible.

Gràcies!