La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

Vols lluir una pell morena i hidratada? 

A +queSol tenim el que necesites!

Si estàs buscant un solàrium a Granollers que ofereixi bronzejat amb UVA i sense UVA amb aparells d'última tecnologia, heu trobat el lloc perfecte:  +queSolEn el nostre establiment oferim un bronzejat artificial de primera qualitat i un servei i atenció completament personalitzats.

 

Tenim un total de 8 cabines de bronzejat, dues verticals (per bronzejar-se dempeus); quatre horitzontals, per gaudir del moment estirat; una facial i una altra de mig cos. Amb +queSol  lluiràs un bronzejat maco i saludable.

 

Empresa homologada

Unde les nostres premisses fonamentals és la serietat. Per això, complim amb totes les normatives i realitzem les revisions corresponents a les nostres màquines, tal com estableix la legislació. D'aquestes revisions s'encarrega la ECA, empresa designada per la Generalitat de Catalunya. A més, tots els nostres aparells compleixen amb la normativa europea en  quant a seguretat i posseïxen els corresponents nombres de registre de la UE.

 

Que necesites per lluir un broncejat maco tot l'any:

Tan sols és necessari que tinguis 18 anys complerts. Amb aquest requisit ja pots gaudir de qualsevol de les nostres cabines d'UVA. Vine a +queSol i experimenta una nova forma de bronzejar-te.

Les nostres tarifes de preus 

 .

A +queSol no només ens preocupem per la teva salut i bellesa, sinó que a més oferim unes atractives tarifes, aptes per a totes les butxaques. Per això som un dels millors centres de bronzejat a Granollers. Vine a visitar-nos i ho comprovaràs.

  
Bronzejat UVA (*)
 
Abonament 30,00€ + 5,00€ de regal
Abonament 58,00€ + 12,00€ de regal
Abonament 112,00€ + 28,00€ de regal
Tarjeta 3,00€
 .
 
Bronzejat DHA (Sense UVA) (*)
.
El bronzejat DHA o també conegut com canya de sucre permet, en una única sessió, obtenir un bronzejat 100% natural sense necessitat d'esperar.
 .
Es pot contractar un sol servei o abonaments de cinc sessions:
 
.Cara: 7,00€ sessió. 28,00€ abonament 5 sessions
½ cos: 15,00€ sessió. 60,00€ abonament de 5 sessions
Cames: 12,00€ sessió. 48,00€ abonament de 5 sessions
Cos sencer: 20,00€ sessió. 80,00€ abonament de 5 sessions
 
 

Per més información envia un correo electrònic a: info@mesquesol.com

Directiva de cookies

Este sitio utiliza cookies para el almacenamiento de información en su equipo.

¿Lo acepta?