Bronzejat UVA

Cuida la teva pell abans i després de cada sessió i, també, en acabar la sessió no pots oblidar hidratar la teva pell. És molt important que no prenguis el sol els mateixos dies que et sotmetis a una sessió de raigs UVA, és recomanable deixar com a mínim 24h després de la sessió i sempre amb protecció solar de grau alt.

A +QueSol no només ens preocupem per la teva salut i bellesa, sinó que a més oferim unes atractives tarifes, aptes per a totes les butxaques. Per això som un dels millors centres de bronzejat a Granollers. Vine a visitar-nos i ho comprovaràs.

Preus:
Abonament 39,00€ + 6,00€ de regal
Abonament 58,00€ + 12,00€ de regal
Abonament 112,00€ + 28,00€ de regal

(*) Preus orientatius, poden variar per actualització de catàleg.

Bronzejat DHA

El bronzejat DHA o també conegut com canya de sucre permet, en una única sessió, obtenir un bronzejat 100% natural i totalment innocu per a la pell, sense necessitat d’esperar.

Dura entre 5 i 10 dies de mitjana, i és important tenir en compte el tipus de pell, les activitats diàries i la cura de la pell, ja que aquests factors fan que els resultats variïn notablement.

Durant el bronzejat DHA pots seguir prenent el sol, sobretot transcorregudes com a mínim 6-8h.
Es pot contractar un sol servei o abonaments de cinc sessions:
Facial: 8,00€ / sessió
Cames: 15,00€ / sessió
½ cos: 17,00€ / sessió
Cos sencer: 28,00€ / sessió

(*) Preus orientatius, poden variar per actualització de catàleg.

pell morena

Vols lluir una pell morena i hidratada?

Si estàs buscant un solàrium a Granollers que ofereixi bronzejat amb UVA i sense UVA amb aparells d’última tecnologia, heu trobat el lloc perfecte: +QueSol. En el nostre establiment oferim un bronzejat artificial de primera qualitat i un servei i atenció completament personalitzats.

Tenim un total de 7 cabines de bronzejat, una vertical (per bronzejar-se dempeus); quatre horitzontals, per gaudir del moment estirat; una facial i una altra de mig cos. Amb +QueSol lluiràs un bronzejat maco i saludable.

Empresa homologada

Una de les nostres premisses fonamentals és la serietat. Per això, complim amb totes les normatives i realitzem les revisions corresponents a les nostres màquines, tal com estableix la legislació. D’aquestes revisions s’encarrega la ECA, empresa designada per la Generalitat de Catalunya. A més, tots els nostres aparells compleixen amb la normativa europea pel que fa a seguretat i posseeixen els corresponents nombres de registre de la UE.

Què necessites per lluir un bronzejat maco tot l’any?

Tan sols és necessari que tinguis 18 anys complerts. Amb aquest requisit ja pots gaudir de qualsevol de les nostres cabines d’UVA. Vine a +QueSol i experimenta una nova forma de bronzejar-te.

Enviar
Necessites preguntar-nos alguna cosa?
Tens alguna consulta sobre els serveis i preus de + Que Sol? 🌞

Pregunta'ns i et respondrem al més aviat possible.

Gràcies!