Productes

La gamma de TOSKANI Cosmetics inclou una gran varietat de productes per a la cura de la pell facial i corporal i per a la cura del cabell.

Rostre

Els problemes dermatològics, des d’imperfeccions fins a marques post-acne, hiperpigmentació i envelliment prematur poden tractar-se amb bons productes per a la cura de la pell.

Cos

Una bona rutina de cura de la pell corporal no ha de descurar-se. Igual que la pell del rostre, la pell del cos requereix una hidratació contínua amb la finalitat de conservar la seva bellesa i flexibilitat. Descobreix la línia de productes corporals de TOSKANI per a una pell més fresca, suau i saludable.

Ulls

Els problemes dermatològics més comuns que afecten la zona dels ulls inclouen: arrugues, potes de gall, línies fines, inflor, flaccidesa, pèrdua d’elasticitat i ulleres. En TOSKANI sabem com lluitar contra tots aquests problemes estètics.

Cabell

Vols tenir un cabell fort i saludable? Per a això has de saber com cuidar-ho diàriament. Recorda, el cabell saludable sol ser un indicador d’un cos sa.

Enviar
Necessites preguntar-nos alguna cosa?
Tens alguna consulta sobre els serveis i preus de + Que Sol? 🌞

Pregunta'ns i et respondrem al més aviat possible.

Gràcies!